yA kredittkort
yA kredittkort

Det er ikke lett å velge hvilket kredittkort man skal ha. Det er mange å velge i, og mange er også veldig gode kort. Du bør alltid søke etter kort som dekker dine behov. Samtidig er det smart å sammenligne kort opp mot hverandre. Leter du etter et kort uten gebyrer, men med rabatter og andre fordeler, er yA banks kredittkort et meget godt valg.

yA Kredittkort

Dette er et kredittkort som ikke trenger koste deg noe som helst. Her er ingen årsgebyrer eller andre gebyrer. I tillegg har benyttet kreditt hele 50 dager rentefri periode (som er en av de lengste man kan få). Kortet har også et godt fordelsprogram, som vil passe de fleste. De eneste utgiftene som kan komme på er uttak i minibank, både innenlands og utenlands. Da beregnes det renter fra uttaksdato. Utenlands vil det også komme på 1,75% i valutapåslag. Bruker du av kreditten, og ikke betaler inn alt i løpet av 50 dager, vil renten løpe. Akkurat nå vil en benyttet kreditt ha rente på 22,90% (kr 15 000 betalt på 12 måneder). Dette er en eksempelrente. Vær oppmerksom på at renten kan variere.

yA Kredittkortets fordelsprogram

Inkludert i yA kredittkort finner du en ulykkesforsikring og reiseforsikring (reise og avbestilling). I tillegg til forsikringene kan du benytte deg av forskjellige rabatter, når du betaler med dette kortet. I dag kan du velge mellom flere typer rabatter. Velg mellom 2% på alle typer kjøp, 4% på dagligvarer eller 5% på netthandel og elektronikk. Det gir deg muligheten til å få rabatter på det du handler mest, eller som blir de største utgiftspostene. Vær oppmerksom på at rabattordningen kommer med en beløpsgrense.