Kredittkort
Kredittkort

Flere flyselskaper har egne kredittkort, og SAS er ikke noe unntak. De har faktisk hele tre forskjellige kort å tilby deg. Kortene er tilknyttet American Express og dermed mulig å benytte verden over.

Spare opp poeng

SAS EuroBonus Classic, Premium og Platinium er kredittkort hvor en stor del av fordelsprogram, og samling av poeng, er knyttet opp til reisevirksomhet. Hver gang du bruker kortet til å betale for en flyreise, leiebil eller overnatting på hotell hos SAS samler man bonuspoeng. Poengene kan du ta ut når det passer deg, og benytte til reiser. Samler du opp mange poeng vil det faktisk kunne gi deg en helt gratis ferie. Det varierer hvor mange poeng flybilletter eller overnattinger gir, men dette oppgis på SAS sine sider ved bestilling. I tillegg er det perioder hvor enkelte reiser gir ekstra poeng. Alle kortene kommer med en viss mengde poeng inkludert allerede når du får kortet.

Kreditt og betingelser

Disse kortene kommer med litt forskjellige betingelser. EuroBonus Classic og Premium er de kortene som ligner mest på hverandre, selv om enkelte fordeler er litt forskjellige. Begge kortene har kr 150 000 som øvre kredittgrense og har henholdsvis en rente på 26,80 og 23,07%. Platinium skiller seg litt ut ved at kredittgrensen er ubegrenset og fordelspakken mer omfattende. Renten på dette kortet er 23%. Alle kortene har 45 dager rentefri periode, samt aldersgrense på 18 år. Tar du ut kontanter med kortet må du regne inn 4% ekstra på uttakssummen som er gebyr. Gjennom American Express vil man med alle kortene ha tilgang til et verdensomspennende fordelsprogram. Du finner detaljene hos SAS eller her hos oss.