Kredittkort
Kredittkort

Hva er landets beste kredittkort? Det er ingen enkel sak å utføre en slik kåring, og man ser at det er uenigheter mellom dagsavisene hvert eneste år når de skal kåre de beste kredittkortene. Vi har denne gangen valgt å kåre to av de beste kortene, som på hver sine områder er best i klassen.

Gebyrfri Visa

Når vi nå skriver 2015, så er det vanskelig å komme utenom kredittkortet Gebyrfri Visa når man snakker om beste kredittkort. Dette er nemlig et kort som er helt gratis – det er ingen gebyrer enten man betaler med det, bruker det for å ta ut kontanter og det er heller ikke noe årsgebyr.

Samtidig har kortet reiseforsikring inkludert, noe som gjør at alle reiseglade nordmenn absolutt vil ønske å ha med seg et Gebyrfri Visa kredittkort på reisen.

Norwegian-kortet

Et annet meget habilt kredittkort tilbys av Bank Norwegian, og heter Norwegian-kortet. Dette er et meget fleksibelt kort med fordeler på mange områder. For eksempel så trenger man bare å være 18 år gammel for å søke om det, samtidig som den effektive renten er på akseptable 23,10%.

Dessuten får du bonuspoeng hos flyselskapet Norwegian hver gang du handler med kortet. Det betyr at hverdagshandelen kan gjøre deg et par flyreiser rikere, noe de færreste sier nei takk til. Et meget bra kredittkort som vi anbefaler på det sterkeste!