Kredittkort
Kredittkort

Bonuspoeng hos flyselskapene har lenge vært populært. Det er en enkel måte å skaffe seg rimelige eller helt gratis flybilletter på. Utover å spare opp bonuspoeng når du flyr, kan du også spare poeng ved å bruke ulike kredittkort til daglig. Det finnes kredittkort hvor du kan opptjene poeng. Her har vi sett på kortene som er tilknyttet de to store, norske flyselskapene.

SAS American Express

Med et SAS American Expresskort, opptjener du poeng i Eurobonusprogrammet til SAS. Du får en velkomst på 3000 bonuspoeng når du får kortet. Utover å opptjene bonuspoeng på flyreiser, får du også poeng når du bruker kortet i hverdagen. For hver kr 100 du bruker i butikken, får du 10 bonuspoeng. Dette gjelder i alle butikker, uansett om du handler i supermarkedet eller kjøper nye møbler. Det kan fort bli en del poeng i løpet av et år. Ulempen er at du må betale kr 695 i årsgebyr og renten er forholdsvis høy, så husk å betale regningen til tiden.

Bank Norwegian Visa

SAS har en samarbeidspartner innen kredittkort og det har Norwegian selvsagt også. Med et Bank Norwegian Visa, kan du opptjene Cashpoints, som igjen kan brukes til rimeligere eller gratis flybilletter. Du opptjener Cashpoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian. Du får 5% av billettprisen (uten skatter og avgifter) ved lavpris billetter og 20% av kjøpsprisen på flexbilletter. Utover dette får du 1% på alle andre kjøp, hvor du betaler med ditt Bank Norwegian Visakort. Alle Cashpoints blir satt inn på en egen konto hos Norwegian og du kan bruke disse til å betale hele eller deler av dine flybilletter hos Norwegian.