Kredittkort
Kredittkort

Når stadig flere norske banker tilbyr kredittkort, så blir konkurransen tøffere. Det gjør at kredittkortene de seneste årene har endret seg på en måte som er meget positiv for deg som er kunde, i form av bedre vilkår. Her er de tre kortene vi mener er best i test.

1. Norwegian-kortet

Det norske flyselskapet Norwegian startet for noen år siden Bank Norwegian, og har siden den gang gjort stor suksess med kredittkortet Norwegian-kortet. Det skjønner vi godt – ettersom man her kan søke om en kredittgrense på inntil kr 100 000 og få en effektiv rente på kun 23,10%. Dessuten har man 45 dager med rentefritak, og kortet inkluderer også reiseforsikring.

2. 365Privat MasterCard

Med 365Privat MasterCard kan du spare massevis av penger når du fyller bensin eller kjøper klær/sko. Kredittkortet gir deg nemlig 3,65% rabatt på alt du handler i disse bransjene. Dessuten gir kortet deg en effektiv rente på 25,21% og en kredittgrense på inntil kr 50 000, men det inkluderer ikke reiseforsikring.

3. Ikano Visa

Ikano Visa blir av ekspertene ansett som et meget godt «allround» kredittkort. Her får man en habil rente på 20,10% og en kredittgrense på inntil kr 100 000. Man får også hele 50 dager med rentefritak, og kan søke om kredittkortet allerede fra 18 fylte år. Absolutt et godt valg!