Kredittkort
Kredittkort

Det finnes svært mange kort med ulike fordeler på det norske markedet. Enkelte har fordeler som reiseforsikring, mens andre har høy kredittgrense eller rabatter knyttet til kortet. Her er tre gode «all-roundere» som er våre anbefalte kredittkort.

re:member

Dette er et kort som på kort tid har blitt en vinner i Norge, og et av de mest anbefalte kredittkort. Med en unik kredittgrense på kr 150 000 og inkludert reiseforsikring har du det meste du trenger. Bruk 52 dager på å betale ned kreditten før rentene begynner å løpe, og utnytt det unike re:member reward-programmet som gir deg rabatter på utvalgte butikker.

365Privat MasterCard

Med en bonus som gir deg hele 3,65% av pengene tilbake på alle kjøp du utfører innenfor sko- og klesbransjen, eller på bensinstasjoner, er det vanskelig å komme utenom 365Privat MasterCard når man snakker om anbefalte kredittkort. Du får også 30 øre ekstra i avslag hvis du fyller drivstoff hos Esso, og har hele kr 50 000 disponibel kreditt hvis du får maksimal grense.

Ikano Visa

Ikano Bank gir oss et anbefalt kredittkort med kr 100 000 i kredittgrense og hele 50 dager med rentefritak. Kortet har også varierte bonuser knyttet til seg, da de velger en unik bransje hver måned. Det varierer mellom alt fra «Hus og hjem» til «Klær og sko». Ikano Visa anbefales for den som handler mye og trenger mye kreditt.