Kredittkort
Kredittkort

Bankkort er vel og bra for å gjøre vanlige kjøp, og for å ta ut penger i minibanken, men ser man nøye på det, så taper man en del penger ved å bruke bankkort til alle handler. De beste kredittkort på markedet (se vår oversikt her) er overlegne på de fleste bruksområder. Dette er noe som enhver burde være klar over. Bruker man et kredittkort på riktig måte kan man i løpet av et år spare mange tusen kroner.

Gode fordelspakker med kredittkort

I kampen om kundene tilbyr de enkelte kortselskapene mange rabatter og fordelspakker til sine kredittkortkunder. Den fornuftige kredittkortkunden vet å utnytte dette. Siden de forskjellige kortene gir fordeler på enkelte segmenter, er det ofte lurt å ha forskjellige kort til forskjellige ting. Med det riktige bensinkortet kan du spare rundt 4% på drivstoff. Vi har anmeldt flere slike kort, og de kommer med mange andre fordeler. Hvis dette ikke er nok kan for eksempel Flexi VISA våre et godt ekstra kort. Her kan du hver måned velge hvor rabatten skal gripe.

Ulempen med bankkort blir gitt av fordelene med kredittkort

Det eneste stedet hvor bankkort fortsatt er overlegent er ved kontantuttak. Dette fordi de fleste kredittkort har gebyrer på uttak, og fordi renta begynner å gå når du tar ut kontanter. Vårt råd er at du holder på bankkortet for å ta ut penger. Bruk kredittkort til å handle, online eller i butikken. Kjøp reiser, og få forsikringen inkludert helt gratis. Finn kort som gir deg rabatter på hotell, eller på leiebil. Finn de kredittkortene som passer til den livsstil og du kan spare mange tusen kroner i løpet av 2016.