yA kredittkort
yA kredittkort

yA kredittkort er utstedt av det norske selskapet yA Bank. yA Bank har spesialisert seg på gode løsninger for privatpersoner. I banken tilbys en rekke forskjellige lån, og forskjellige løsninger for kredittkort. yA kredittkort har et meget godt utbygget fordelsprogram. En annen fordel er at det er knyttet opp mot VISA nettverket, noe som gjør at det uten problemer kan brukes i hele verden. 30 000 000 forretninger, og 2 000 000 minibanker står til kundens disposisjon.

Hvorfor yA kredittkort er bra på reise?

Kredittkortet kommer med en del fordeler. Kontantuttak er blant annet omkostningsfrie. Hvor ander konkurrenter gjerne tar seg kr 39 og 1% av uttakssummen, så er yA gratis. Både innlands og utenlands. Vær likevel oppmerksom på at, hos alle kredittkort begynner renta å løpe øyeblikkelig på kontantuttak. Betal så raskt som mulig. Bruker du kortet utelukkende på å handle i butikker, og til å betale hotell og liknende, slipper du renta de første 50 dagene, noe som er meget gunstig. Bruker du kortet på det viset er det gratis.

Fordelsprogrammet

yA kredittkort inkluderer kunden i et fordelsprogram, som gjelder for når han bruker kortet for å handle. Tilbudene skifter over tid, men der kommer stadig gode tilbud på klær, helseprodukter, ferieturer, hotellovernattinger, og på leiebil. Bestiller du en reise med kortet er reiseforsikring inkludert dersom minst 50% av turen ble betalt med kortet. Forsikringer gjelder for opptil 3 andre personer, så den er ideell for familieferier eller gruppeturer. I tillegg følger det også med en ulykkesforsikring, og en avbestillingsforsikring. God tur.